Najnovšie recenzie zo sekcie Filtračné kanvice
- vyborna filtracna kanvica na vodu
- voda je chutnejsia ako voda priamo z tocky
Kanvicu sme kupili ako nahradu za starsiu mensiu kanvicu, ktoru sme mali vyse 10 rokov. Celkovo sme s Britou velmi spokojni.
- Dobra cena
nič
Aquaphor Provance
Pridané: 21. novembra 2019
(naposledy upravené 21. novembra 2019)
Zakúpený v Penepex
- Vyzerá luxusne akoby bola z tenkého skla.
Na to že prefiltruje 4.2 litre vody ani nevyzerá veľmi veľká. Netreba stále dolievať vodu na filtrovanie.
- .
- chuť je úplne iná než priamo z kohútika, prefiltrovaná voda chutí ako minerálka, nezanecháva vodný kameň
chuť vody nie je klasická, ale skôr ako chuť minerálky, neviem, či je to výhoda alebo nevýhoda, ale je dôležité spomenúť to
- Veľkostne vhodné pre menšie rodiny, kvalitné prevedenie
- Nepoznám
k Brita filtrom vody som sa vrátil s odstupom niekoľkých rokov a musím povedať, že to bolo veľmi príjemné prekvapenie. fajn dizajn, jednoducho a dobre vymyslené, ihneď funkčné a veľmi dobrá cena. po týždni používania môžem len potvrdiť, že to bola veľmi dobrá voľbe. vrelo odporúčam.
- Filtruje ako ma
- super kvalita
Pekný tovar v dobrej cene
super , vylepšený dizajn
pretože už roky používam predchádzajúci produkt
a som s ním veľmi spokojný
dobry velky otvor na naplnenie vody
- kvalitný produkt
- Veko nemá otvor na naplnenie vody, je teda potrebné dať dolu celé veko.
- Rýchle dodanie, e-shop ma podrobne informoval o pohybe tovaru, dizajn produktu, kvalita filtra
- Chýba slovenský alebo český návod
- Velka
- Da sa napustit iba s jednou rukou
ok pekná
- Bol to darcek a zozal uspech. V panelakoch byva velmi chlorova voda,az nechutna a brita ju zmeni na lahodnu,bez zapachu s dobrou chutou.
- Ziadna
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »